Юлія Тимошенко Лідер партії «Батьківщина»

Привітання лідера опозиції Юлії Тимошенко із святом Воскресіння Христового

Майже дві тисячі років християнський світ відзначає свято світлого Воскресіння Христового! І кожного разу Великдень переживається християнами заново.

Майже дві тисячі років християнський світ відзначає свято світлого Воскресіння Христового! І кожного разу Великдень переживається християнами заново.

Знову в наших серцях воскресає Син Божий!!!, знову відроджується Весна; знову цвітуть вишні та яблуні.

Великдень - це свято оновлення, свято чистоти і радості. Люди йдуть до церкви, родини збираються за святковим столом, бажають щастя і добра ближньому. Такі, здається прості та непомітні речі, але вони дуже важливі і необхідні кожній людині, бо все це і є життям! Цінуйте і шануйте кожну мить, даровану Господом нашим! Ми існуємо в цьому світі, на цій Землі, бо потрібні Йому, бо Він любить і береже нас!

Я хочу, щоб сьогодні світ став хоча б трішечки добрішим і чистішим. І в наших силах змінити життя, зробити його кращим. Відкрийте один одному обійми, вірте, любіть, творіть добро і прощайте. Це - наша місія. Це - місія людства.

Христос воскрес!

Зі святом Вас, мої дорогі!

Юлія Тимошенко

Харків

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: