Юлія Тимошенко Лідер партії «Батьківщина»

Питання стоїть жорстко: або вони, або Вільна Україна

Звернення Юлії Тимошенко у зв'язку з подіями на вулиці Грушевського

Сьогодні, 22 січня, у День Соборності України, Янукович дав команду застосувати вогнепальну зброю проти євромайданівців. Першим загинув Сергій Нігоян, який від самого початку був на Майдані, потім полегли ще двоє синів України.

Я прошу всіх віддати їм шану хвилиною мовчання.

Я оплакую всіх мирних людей разом з їх батьками, разом з усіма, хто відчуває цей біль. Кров цих Героїв України на руках Януковича. Він особисто стріляв в них впритул у той час, коли зачитував привітання народу з Днем Соборності.

З тієї миті, коли Янукович вбив Сергія Нігояна і ще двох наших хлопців, імена яких ми досі не знаємо, він припинив бути президентом України та став вбивцею. Після цього він більше жодної хвилини не має права займати президентську посаду!

Якщо ми, українці, пробачимо це йому, то будемо заслуговувати на все, що він з нами буде робити далі.

Українці, діти нашої рідної землі, повставайте за своїх дітей, за своїх батьків, за себе! Не дайте далі себе вбивати! У нас більше не залишилося вибору!

Питання стоїть жорстко: або вони, або Вільна Україна. Або жертви наших закатованих дітей, або негайна політична смерть диктатури разом з її очільниками!

Я звертаюся до всіх людей в будь-яких погонах держави Україна: не беріть кров українців на свої душі. Ані робота, ані зарплата, ані погони не варті смерті вашої душі. Я закликаю вас звільнятися з лав найманих вбивць Януковича та переходити на сторону країни. Я знаю, що ваші матері так само моляться за вас та Україну, як і матері тих доньок та синів, яких ви вбиваєте та калічите.

Покладіть зброю! Не стріляйте в тих, хто читає вірші Шевченка. Як Сергій Нігоян.

Я звертаюся до лідерів демократичного світу з проханням відкрити другий масштабний фронт проти диктатури, встановленої в Україні. Чим довше ви будете це відкладати, тим більше мирних українців загине на полі бою за Свободу.

Кожна втрачена вами хвилина оплачується українською кров'ю.

Українці, діти нашої святої землі, повставайте!

Не дати вбити вільну Україну, без вас вона сьогодні не вистоїть!

Моє серце з вами!

Юлія Тимошенко,

Качанівська колонія,

м. Харків.

22 січня 2014 року

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: