Юлія Тимошенко Лідер партії «Батьківщина»

Путінська Росія вдається до радянських методів репресивної психіатрії

Партія «Батьківщина» обурена зухвалими, неправомірними діями путінських чиновників щодо української льотчиці Надії Савченко.

Партія «Батьківщина» обурена зухвалими, неправомірними діями путінських чиновників щодо української льотчиці Надії Савченко. Сьогодні стало відомо, що нашу героїню в понеділок етапували з воронезького СІЗО до Москви для проведення примусової психіатричної експертизи.

На наше переконання, путінська Росія знову вдається до «КДБістських методів», намагаючись зламати волю і дух політичних в’язнів, нелояльних до авторитарного режиму. Адже такі самі знущання над борцями проти системи відбувались за часів СРСР. Зокрема, жертвами репресивної психіатрії стали дисиденти Валерія Новодворська та Семен Глузман.

Партія «Батьківщина» наголошує, що путінський режим продовжує зухвало порушувати законодавство, міжнародні правові норми та норми людської моралі.

Надію Савченко викрали терористи із зони АТО і незаконно вивезли до Росії. Без будь-яких законних підстав, ґрунтуючись на сфабрикованих звинуваченнях, країна-агресор утримує нашу героїню за ґратами. Все це було зроблено для того, аби на її прикладі показати, що українські військові – злочинці. Однак путінському режиму це не вдасться, бо Надя, попри всі репресії, демонструє безстрашність та незламність українського духу.

Вже сьогодні ми докладаємо всіх зусиль, щоб повернути Надію Савченко додому. Зокрема, Європейський парламент ухвалив резолюцію, яка вимагає від Росії негайно звільнити українську льотчицю.

Партія «Батьківщина» і я особисто сподіваємося, що після парламентських виборів у Росії не буде іншого виходу, як звільнити політичного в'язня Надію Савченко, адже вона завдяки тому, що очолює наш виборчий список, отримає особливий дипломатичний статус.

Я вірю в Надію і роблю все можливе, щоб українська патріотка була на волі!

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: