Юлія Тимошенко Лідер партії «Батьківщина»

Прошу Господа зберегти наших героїв

Привітання Юлії Тимошенко з Різдвом Христовим

Рідні мої!

Від усього серця хочу привітати вас із Різдвом Христовим!

Споконвіку це свято символізує перемогу добра над злом! Я вірю, що і цього разу мир, добро та любов переможуть, а різдвяна зірка вкаже нам вірний шлях до цієї перемоги.

Прошу вас, у цей нелегкий час випробувань, помолитися за воїнів, які на Сході боронять Україну від ворожої навали. Перебуваючи на фронті, вони подумки знаходяться поруч зі своїми батьками та дітьми, які чекають воїнів додому.

Звертаюся з уклінним проханням і прошу про вашу особливу молитву за нашу славну українську героїню Надію Савченко. Ця мужня жінка, навіть у жорстокому полоні, продовжує боротьбу зі злом. Помолимося за всіх поневолених українських патріотів. Ми зробимо все, щоб якнайшвидше їх визволити!

Прошу Господа зберегти наших героїв, повернути їх живими та неушкодженими до рідних осель.

Знаю, що спільна молитва робить справжні дива, тому вірю, що Господь благословить Україну, примножить наші сили, наблизить перемогу та допоможе всім нам у добрих справах.

Різдво - це улюблене свято всіх українців, яке символізує собою надію на людське щастя, добро та любов. Побажаємо всім своїм рідним та близьким здійснення найзаповітніших мрій!

Христос народжується! Славімо його!

З любов'ю, Юлія Тимошенко.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: