Леонід Косаківський колишній мер Києва

Столичний мер на захисті свободи слова, або Як Кличко вписався за Шустера

Міський голова вчора запропонував Шустеру транслювати його програму на каналі «Київ».

Міський голова вчора запропонував Шустеру транслювати його програму на каналі «Київ». Похвальна турбота. А хто подбає про свободу слова на міському рівні, в комунальних ЗМІ, що утримуються за рахунок наших податків?

Чому столичному керівництву не піти далі в боротьбі за свободу слова — започаткувати на муніципальному каналі, досі стерильно чистому від будь-якої критичної позиції щодо діяльності міської влади, ток-шоу, де б могли обговорюватися київські справи? Спроби створити на базі ТРК «Київ» столичне громадське телебачення не знайшли підтримки, попри обіцянки, з боку депутатів від політичної сили міського керманича в минулому скликанні Київради. «Київській ринг», що був запущений як його замінник, зник після осінніх місцевих виборів з ефіру.

А такий дискусійний майданчик, де представники київської влади, громадськості, експертного середовища могли би в прямому ефірі обговорювати нагальні міські проблеми, конфліктні ситуації, шукати шляхи їх розв’язання, вкрай потрібний.

Чи слабо на таке піти?

Источник: Facebook

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: