Велекодні поради лікаря-дієтолога

Сьогодні 10 квітня 2015 прес-центр Главкому радо зустрічав ще одного друга редакції лікаря-дієтолога Оксану Скиталінську.

Сьогодні 10 квітня 2015 прес-центр Главкому радо зустрічав ще одного друга редакції лікаря-дієтолога Оксану Скиталінську. Говорили про великоднє меню та як правильно вийти з постування. За даними Центра Разумкова, лише 7% українців дотримувалися "режиму тиші в їжі". Тому, щоб не злягти на лікарняне ліжко в день Великодня після святкового столу, варто послухати поради фахівця: їсти 1-2 яйці, паску триденної випічки, якомога більше рослинної їжі.

Не варто боятися "старих" овочів, вони все ще корисні і там збережені всі корисні речовини (борщовий набір - форева!), та й нітратів у "молодих", бо користі в молодих більше, аніж шкоди. Розвіяли міф про яйця і холестерин, шкідливий холестерин створює неправильне харчування, тобто вживання штучної їжі.

Ну, що блокнотики і ручки приготували? Мерщій заходимо на посилання

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: