Юрій Михальчишин Політичний діяч

Це не Путін в Німеччині накидав бюлетенів, це виборча соціологія така

Вибори у Німеччині

Партія «Альтернатива для Німеччини» створена німецькими консервативними елітами, переважно вихідцями з середовища Християнсько-соціального союзу, її лідери та ідеологи - поважні німецькі правники та економісти

По телевізору в новинах тітонька-нардеп від «Самопомочі» коментує результати виборів до бундестагу в Німеччині, і поміж іншим заявляє: «Вони зіграли чисто на емоціях. Але це нічого не означає, бо вони не здатні запропонувати нічого путнього».

Озвалися наші конструктивні - «пакет реформ», «я вам намалюю візію майбутнього» - оце от все.

Спеціально для дітей природи: партія «Альтернатива для Німеччини» створена німецькими консервативними елітами, переважно вихідцями з середовища Християнсько-соціального союзу (домінуючої католицької партії в Баварії), її лідери та ідеологи--поважні німецькі правники та економісти з солідними переліками публікацій.

Сміттєносцям-блокадникам таке не снилося. Тому краще хай помовчать.

До результату партії на цих виборах (94 мандати з 709) доклалося те, що за неї віддали голос майже 1,2 млн. людей, які минулого разу не ходили на вибори, мільйон відтягнули в меркелівського блоку ХДС-ХСС, 500000 від соціал-демократів і ще 400000 від Лівих. Це не Путін там накидав бюлетенів, це виборча соціологія така.

Будьмо уважні.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: