Юрій Михальчишин Політичний діяч

Заборонити будувати у Львові, доки не відкриють нові дитсадки!

Панове, з цим треба щось робити. У мене дітей, як відомо, немає, тому мені, начебто, байдуже. Але вони є в моїх друзів, яких чимало.

Так от, влаштувати нині у Львові дитину в дитячий садочок – практично нереально. Місто по-жлобськи забудовується коробками багатоповерхівок, а дитсадочка не збудованого жодного.

Пропоную ідею для кампанії наступного кандидата в мери Львова від порядних людей: накладення повного мораторію на нове житлове будівництво у Львові до розв’язання проблеми дошкільних навчальних закладів.

Сам з друзями та молодими мамами піду поагітую.

І не лише.

У Львові, де стрімко розвивається житлове будівництво, за останні 10 років, які знаменуються перебуванням на посаді міського голови Андрія Садового, не збудовано не лише сміттєпереробного заводу, а й жодної школи. Міська влада ставить у свої заслуги лише один новозбудований корпус комунального дитячого садка. Про це йшлося в офіційній відповіді міського управління освіти. 

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: