Олексій Мушак Народний депутат

Чому іранські дрони-камікадзе це дійсно серйозна проблема

Ця примітивна зброя вже забирає життя українців
фото ілюстративне

Чим довше буде війна тим більше витончену зброю отримають союзники РФ

Вчора дрон-камікадзе знову застав мене з Пандою під час ранкової прогулянки. Те саме як обстріл Х-101 минулого понеділка. Подивився на нього. Нічого особливого, літає низько та повільно, шумний та дуже помітний.

Але парадокс в тому, що ця примітивна зброя в поєднанні з ймовірним постачанням ракет, є більш дієвою для атаки території противника ніж все, що дав нам Рамштайн на чолі з США. Точніше для атаки території РФ у нас від союзників нічого нема і більш того це не дозволено. На відміну від Ірану, який таких обмежень не робить.

І тепер просте питання. Це ж як треба боятися Росії і деградувати щодо безпекових проблем, щоб не усвідомлювати просту річ? Чим довше буде війна тим більше витончену зброю отримають союзники РФ.

Зараз Іран відтестує на нас свої недосконалі Шахіди і те як варто обходити ППО та інше. Далі отримає гроші від РФ на нову партію. Новий досвід + ресурс дозволить зробити значно кращі дрони, де будуть прибрані шумові та навігаційні недоліки.

І наступного разу ця зброя полетить не в Україну, а в Ізраїль, союзника США Саудівську Аравії і не здивуюся якщо в країни ЄС. Ці дрони запускають з корабля в Середземному морі ні чим не гірше ні з вантажівки в Білорусії.

Питання коли настане це прозріння?

Читайте також: Як розпізнати іранські дрони: роз'яснення «Півдня»
Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: