Андрій Парубій Голова Верховної Ради

Правоохоронці увірвалися на підприємство опозиціонера

"Беспредєл" і кошмар, який тривав під час виборів та підрахунку голосів, продовжується,

Кілька днів тому Аркадій Корнацький, переможець у 132-му окрузі, повернувся в Україну. Кілька днів я з ним перебував на окрузі в Первомайську. Як тільки я виїхав з Первомайська, проти нього розпочалися репресії.

Влада психологічно й фізично тисне на Корнацького. Все це однозначно пов’язано із перевиборами, які можуть найближчим часом оголосити. Близько 30 представників правоохоронних органів увірвалися на підприємства Аркадія Корнацького в Первомайському районі Миколаївської області.

Як відомо, Аркадій Корнацький балотувався від "Батьківщини" в народні депутати України. Після чисельних фальсифікацій та протистояння на окрузі ЦВК визнала вибори, такими що не відбулися. Зважаючи на численні погрози та тиск, Корнацький вимушений був покинути Україну.

Як повідомили працівники підприємства Аркадія Корнацького, правоохоронці увірвалися до складських приміщень, позрізали болгарками замки й почали незрозумілі маніпуляції із майном, яке знаходилося там.

"Беспредєл" і кошмар, який тривав там під час виборів та підрахунку голосів продовжується, але я можу впевнено сказати цій владі: Корнацький вам не по зубам, бо за ним стоять десятки тисяч людей. Ці люди не дали вкрасти свій вибір 28 жовтня, і зараз прийдуть і вчергове підтримають Аркадія Корнацького.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: