Павло Розенко ексвіце-прем'єр-міністр України

Банкет в Кабміні. А де ж Арбузов?

За мотивами сьогодняшніх зборів партгоспактиву. Янукович. Азаров. Вілкул. Королевська. А де ж Арбузов?

За мотивами сьогодняшніх зборів партгоспактиву. Янукович. Азаров. Вілкул. Королевська. А де ж Арбузов?

Янукович. Виступ нагадував звіт голови колгоспу, а не Президента України. Оце ми прийшли, побачили в якому воно все стані що треба працювати. Ну от і почали працювати: за цей час поголів'я зросло, надої з кожної корови також, кури стали більше яєць давати. І це все завдяки реформам. Ну а те що люди в багнюці живуть та стали менше споживати м’яса, яєць та хліба, то таке… Бо винні в цьому – чиновники, які стоять на перешкоді нашим геніальним реформам. Я особисто вже раз сьомий чую про цих абстрактних чиновників. А можна хоча б одне прізвище почути? Чи кадрове рішення на засіданні оприлюднити? І відповісти на питання: а чому ж тоді протягом двох останніх років кількість цих чиновників збільшується?

Азаров. Втомився. Старий. Відпустіть. Замучите. Скільки можна знущатись?

Вілкул. Ні ну це треба було слухати наживо. Один із найкоротших виступів. Але кількість згадок про «его величество» просто вражала. Тепер зрозуміло, що своїм кар’єрним зростанням він зобов’язаний виключно здатності хвалити, прославляти, лестити. Наче молода людина, а вже по-вуха вражений брєжнєвізмом. Але Віктору Федоровичу його виступ сподобався.

Королевська. Виглядала хворою і втомленою. Виступ – ніякий. Загальні фрази, банальні тези, все те про що неодноразово говорив її «папєрєднік». Сказала, що послідовно будемо вирішувати питання із заборгованістю по зарплатам. Тільки ось незрозуміло, а чому ж тоді у січні цього року вона збільшилася в Україні на 15%? Що це така за нова методологія боротьби із заборгованістю шляхом її збільшення?

Арбузов. Інтрига. І чому ж ми не почули головного реформатора оновленого Уряду Азарова? Адже неодноразово у ЗМІ лунала інформація, що саме він курував розробку нового шедевруального опусу від Уряду. Чи Президент його свідомо відводить в бік, уберігаючи від подальшої критики та створюючи комфортні умови для майбутнього прем’єрства?

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: