Павло Розенко ексвіце-прем'єр-міністр України

«Хроника пикирующего покращення»

Спостереження останніх днів: Азарова почали активно «зливати»

Спостереження останніх днів: Азарова почали активно «зливати», причому ж свої. Але роблять це руками Королевської. Лише за останній тиждень спостерігаємо декілька скандалів у сфері відповідальності Мінсоцполітики.

Перший - міжнародний скандал через гуманітарну допомогу, що вже 4 місяці через бардак у соціальному міністерстві гниє на українській митниці.

А вчора додався і другий. Заборгованість із зарплат. Напевно всі пам'ятають, що однією із перших фраз Королевської на новій посаді була обіцянка до Нового Року погасити усю заборгованість.

Не погасила. Більше того, лише за два останні місяці заборгованість із зарплат в Україні зросла на 25 (!!!!) %. У сільському господарстві - на 16%, транспорті - на 135%, в науці - на 26%, в соціальній сфері - на 19%, в охороні здоров'я - на 43%.

Завал на усіх напрямках.

А інтрига полягає в наступному: чи доб'є Королевська Азарова і розчистить плацдарм для приходу нового сімейного уряду «младореформаторів»?

Чи все ж Микола Янович як досвідчений бюрократ побачить цю гру Королевської і пожене її з міністерства раніше?

Протистояння у владі загострюється і це - факт. Уряд - посипався, а голосів на новий Уряд в Раді немає.

Цікаво спостерігати як павуки у банці зжирають один одного.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: