Павло Розенко ексвіце-прем'єр-міністр України

Потерпіть. Дайте Блохіну шанс

Так, дуже хочеться отримати результат швидко і відразу, особливо зважаючи на літні придбання Динамо. Але ж так не буває!

Вчора з 11 чоловік стартового складу - 5 не проходило предсезонних зборів з Динамо і з'явилися в команді лише пару тижнів тому. Плюс в такій же ситуації запасні Велозу та Мбокані. Плюс травми однозначних лідерів киян Ярмоленка і Гармаша та й Хачеріді явно "поплив".

Щодо останнього, то це окрема розмова. Пропозиція Шахтаря купити Хачеріді - жорсткий тролінг Євгена. Цілком очевидно, що мета Шахтаря полягає не в його купівлі, адже судячи із коментарів Луческу, головний тренер Шахтаря аж ніяк не був ініціатором цієї пропозиції. Мета цього тролінгу одна: знаючи запальний характер Хачеріді, вивести його з рівноваги і думати про свої трансферні перспективи, а не про гру в Динамо. І це вдалося реалізувати. В Динамо явні проблеми із центром оборони були й до цього, а ще й деморалізований Хачеріді - "удар під дих" Блохіну.

Це не виправдовування невдач, це спроба вгамувати емоції і спокійно подивитися на ситуацію.

Я - за те, щоби Блохіну дати шанс і час зробити із талановитих гравців і вдалих придбань боєздатну команду. Той час і шанс, який у свій час Ахметов дав Луческу, коли команда "горіла" на всіх фронтах і програвала всім і вся!

Я - проти відставки Блохіна на цьому етапі ( мінімум - протягом року) і проти чергової "чехарди" на тренерському мостику Динамо.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: