Павло Розенко ексвіце-прем'єр-міністр України

То хто ж керує українськими силовиками?

Досить симптоматичні заяви Єфремова, які чітко показують в якій розгубленості перебувають зараз регіонали і наскільки жорсткою є війна в оточенні Президента.

Досить симптоматичні заяви Єфремова, які чітко показують в якій розгубленості перебувають зараз регіонали і наскільки жорсткою є війна в оточенні Президента.

Єфремов говорить, що спроба розігнати Майдан - провокація проти Президента і ПР. «У меня порой складывается впечатление, что кто-то сознательно и очень профессионально подбрасывает в эту топки топливо» - цитата від Єфремова.

Так хто ж це робить, пане Єфремов? Хто керує Беркутом і внутрішніми військами, яких було спрямовано позавчора на розгін Майдану? Хто дав наказ бути їм там? Ви ж знаєте, що ці підрозділи прямо підпорядковані Міністру внутрішніх справ Захарченку? Чому dи не вимагаєте відставки цієї людини?

Друге. Ваші тези щодо незаконності дій виконавчої служби. Чому не кажете, що ця служба безпосередньо керується Міністром юстиції Лукаш? Чому не вимагаєте її відставки за таку "провокацію проти Президента"?

Хочу, щоби і Єфремов і всі представники Партії регіонів зрозуміли: сьогодні для суспільства мало констатувати факти. Ми вимагаємо дій і конкретних рішень.

Рішень, а не балаканини. Дій, а не безкінечних "круглих столів". Нам потрібен результат, а не процес. Відставка Уряду, покарання винних у здійснені жорсткого побиття акції на Майдані, звільнення усіх затриманих та припинення репресій проти учасників мирних акцій - саме такі дії можуть стати початком діалогу між суспільством і владою.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: