Павло Розенко ексвіце-прем'єр-міністр України

Народне об`єднання «Майдан». Все тільки починається

Створення Народного об'єднання «Майдан» - варто вставити і свої «п'ять копійок».

Створення Народного об'єднання «Майдан» - варто вставити і свої «п'ять копійок».

1. Факт створення - однозначний позитив. На це чекали, про це говорили і дискутували не один тиждень. Формальне об'єднання громадського і політичного крила акції - однозначне посилення Майдану. Новий імпульс, нові ідеї та координація зусиль. Плюс вплив громади на ухвалення рішень та на управління процесом.

2. Рада НОМ. Шановні друзі, лише я можу назвати ще сотню достойників, які могли б увійти до Ради: нардепів, громадських діячів, неформальних лідерів, моральних авторитетів, журналістів, митців тощо. І те, що я їх там не бачу аж зовсім не означає, що хтось когось «злив» і «всьо пропало». Переконаний, кожній активній людині, в незалежності від статусу знайдеться своя ділянка роботи. Було б бажання тягнути цього воза.

НОМ має стати полем для об'єднання, а не черговим майданчиком у боротьбі за «булаву».

3. Ті хто займаються критиканством і розповідають, що Майдан знов буде стояти цілими днями і плясати, напевно самі жодного разу не були на Майдані. Сьогодні Майдан - живий і діючий організм. Сьогодні Майдан - десятки щотижневих акцій: від пікетування держустанов до акцій протесту біля офісів та помешкань одіозних чиновників та олігархів.

Хочете чимось допомогти? То допомогайте. Досить сидіти і бурчати під своїми комп'ютерами.

Робіть краще, робіть якісніше, робіть інакше. Але робіть, а не бубоніть.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: