Павло Розенко ексвіце-прем'єр-міністр України

Піар-шантаж баті

За цей пост мене явно «закидають камінням» але все ж...

За цей пост мене явно «закидають камінням» але все ж...

Ну от не вірю я в жодні «демократичні платформи» в Партії регіонів, так саме не вірю у масовий вихід регіоналів із фракції. Так, можливо, поодинокі випадки будуть. Мені здається, що усі ці викиди інформації про різноманітні «платформи та течії» із конкретними прізвищами лідерів цих «течій» організовують самі регіонали. Мета одна - активно взяти участь у поділі крісел у новому уряді. Йде прімітивний піар-шантаж «баті». Мовляв, якщо не будуть враховані наші пропозиції 30-40 людей може вийти із фракції. Ось власне і все! Банальні торги за посади, про «вихід із кризи» чи «майбутнє України» там мало хто думає.

Хотілося б помилятися. Безумовно, що і далі потрібно працювати із ними, говорити, переконувати. Але «підкидати чепчики у повітря» і кричати «браво-біс» ще занадто рано. Поки не побачу реальних дій, голосувань чи хоча б публічних висловлювань у ЗМІ представників цієї «демократичної платформи» - не повірю .

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: