Росія занурюється в інфраструктурний колапс

У Росії почастішали вибухи на нафтобазах
фото з відкритих джерел

Багато хто з росіян втратив зарплатню і надії на покращення

Останні три тижні Росія здригається від вибухів та пожеж. Нам лестить думка, що то все ми, але це не завжди так, навіть майже завжди не так. Втім, це все одно надзвичайно добре і показово, і все одно має Україну в підґрунті.

Навіть якщо великі підмосковні ТЦ палять їхні власники заради страховок, що найімовірніше, то глибша причина – санкції за напад на Україну. Західні компанії йдуть, платити нічим, вигідніше пустити червоного півня і забути.

Інша причина – тотальне вимивання робочих рук. Старші досвідчені чоловіки розбігаються від мобілізації або гинуть в Україні, їхнє місце порожнє або зайняте малокваліфікованими мігрантами – це наслідок вимушеної економії на всьому. У тому числі і на безпеці. Результат – злочинна недбалість.

Та й взагалі багато хто з росіян втратив зарплатню і надії на покращення, тож працює тяп-ляп. Коли по всій Росії триває «жах без кінця», люди налаштовуються на «згоріла хата – гори й сарай». Тому частина вибухів – самогонні апарати.

Третя причина – системна зношеність інфраструктури. Втрати в мережах вже дорівнюють тому, що доходить до кінцевого споживача. Плюс падіння якості керуючого менеджменту. Набрали вірних, а питають, як з розумних. Якщо всі гроші викидати на війну та яхти – рано чи пізно вибухатиме.

Ну і диверсантів наших теж не варто скидати з рахунку, але головним чином – вони самі, все самі.

А ми ще навіть не починали...

Читайте також: Путіну немає чого сказати. Ситуація для Росії жахлива
Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: