У Франції напали на азербайджанського журналіста та його дружину

 У Франції напали на азербайджанського журналіста та його дружину
Рахім Намазов

Він віжко поранений, а жінка загинула на місці

У Франції важко поранений азербайджанський журналіст Рахім Намазов, а його дружина загинула. Про це повідомляє видання Deutche Welle.

Як повідомляється, подружжя стало жертвою збройного нападу вранці в п'ятницю, 30 березня, в комуні Колом'є поблизу міста Тулуза у південно-західній частині Франції.

Відзначається. що чоловік отримав важке вогнепальне поранення в спину і знаходиться в критичному стані. Його дружина Аїда була вбита пострілом в голову з близької відстані.

Джерела у поліції зазначають, що Намазов і його дружина їхали на автомобілі в одному з житлових кварталів Колом'є, коли в їхньому напрямку було зроблено сім пострілів.

Мер Колом'є Карін Траваль-Мішель в інтерв'ю агентству AFP розповіла, що неможливо позбутися думки про те, що мало місце зведення політичних рахунків, оскільки Намазов є журналістом, якого на батьківщині катували і посадили у в'язницю, а після цього він отримав політичний притулок у Франції.

За її словами, це не пов`язано з недавніми терактами у Франції.

Нагадаємо, 23 березня, на півдні Франції у місті Треб неподалік Каркасона озброєний чоловік захопив заручників у супермаркеті. В результаті захопленні заручників, загинули двоє людей, ще двоє отримали поранення.

Пізніше повідомлялося, що поліцейський, який перебував у тяжкому стані після поранень під час інциденту, помер у лікарні.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: