Атака на Харків: правоохоронці назвали тип ракет, яким окупанти обстріляли місто (фото)

Атака на Харків: правоохоронці назвали тип ракет, яким окупанти обстріляли місто (фото)
Рашисти системно обстрілюють Харків
фото ілюстративне

За фактом обстрілу слідчим відкрито кримінальне провадження

Російські загарбники сьогодні завдали ракетного удару по Слобідському району Харкова. Про це повідомляє департамент комунікацій Нацполіції.

Як зазначається, внаслідок влучання боєприпасів частково зруйнована нежитлова будівля, пошкоджено транспортний засіб та фасади прилеглих будівель. Постраждалих немає.

«6 серпня до чергової частини відділу поліції №2 ХРУП №1 надійшло повідомлення про ворожий обстріл об'єкта цивільної інфраструктури. На місці події працюють слідчо-оперативна група, криміналісти, вибухотехніки», – йдеться у повідомленні.

Також правоохоронці документують наслідки російського злочину. «Вилучені металеві фрагменти ракети, які за своїми ознаками відповідають типу ракет ЗРК С300» – зазначили у поліції.

 За даним фактом слідчим відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

Як повідомлялося, у ніч на суботу, 6 серпня, рашисти атакували Харків ракетами.

Нагадаємо, триває 164-та доба повномасштабної війни Росії проти України. Російські окупанти продовжують завдавати авіаційних та ракетних ударів по військових та цивільних об’єктах на території України. Про

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: