Чоловік у Львові намагався повіситися на світлофорі

Чоловік у Львові намагався повіситися на світлофорі
Чоловік прийшов із мотузкою та намагався вчинити самогубство, повісившись на світлофорі
Фотоколаж РБК-Україна

Перехожі та поліція врятували чоловіка, який хотів собі вкоротити віку

У Львові чоловік вирішив вкоротити собі просто на вулиці: він намагався повіситися на світлофорі. Про це повідомила прес-служба управління патрульної поліції у Львівській області.

«На вулиці Городоцькій патрульні побачили біля світлофора скупчення людей і автомобіль, який стояв поперек. Не гаючи часу, вибігли з автомобіля і побачили жахливу ситуацію: громадяни знімали із світлофора чоловіка, який висів на шнурку. Вони з допомогою запальнички перепалили мотузку та опустили його на землю», – йдеться в повідомленні.

Патрульні одразу розрізали мотузку на шиї та зрозуміли, що чоловік помирає: у нього слабшало дихання і серцебиття, закочувалися очі, він втрачав свідомість.

«Інспектор Володимир Пацій поклав його на бік та розкрив чоловікові рот і витягнув язик, який запав, а також блювотні маси з дихальних шляхів. Також патрульні забігли до найближчої аптеки і взяли нашатирний спирт, відтак кілька разів приводили до свідомості чоловіка. До приїзду швидкої усі процедури довелося проводити кілька разів», - розповіли у патрульній поліції.

У відомстві додали, що чоловік залишився живим.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: