Чоловік вбив перехожого, бо той зачепив його дівчину плечем

Чоловік вбив перехожого, бо той зачепив його дівчину плечем
Поліція

За скоєння вбивства молодого чоловіка у Боярці поліція затримала підозрюваного

На Київщині у Боярці чоловік вбив ножем у груди перехожого, що, проходячи мимо, зачепив його дівчину плечем. Про це інформує Головне управління Національної поліції в Київській області.

За його даними, зловмисник наніс смертельний удар ножем в область серця.

Компанія молодих людей гуляла вулицями міста, коли невідомий хлопець не «розминувся» з ними. Один з молодиків вихопив ніж і наніс удар йому у груди. Після чого група людей швидко зникла.

Небайдужі містяни викликали поліцію і швидку допомогу. Нажаль медикам врятувати життя 25-річному жителю Вишневого не вдалося. Від отриманої травми він помер у кареті швидкої допомоги.

За кілька хвилин після трагедії на місці злочину працювала слідчо-оперативна група Києво-Святошинського відділу поліції. Свідки події надали прикмети молодиків і оперативники швидко визначили коло підозрюваних.

Завдячуючи професіоналізму та досвіду роботи в правоохоронних органах, поліцейські затримали зловмисника в одному з помешкань Боярки. Чоловік намагався чинити опір та втекти через вікно.

Нападником виявився 30-річний місцевий житель, який вже відбував покарання за зберігання наркотичних речовин та крадіжку.

Наразі він затриманий у порядку ст. 208 КПК України. Вирішується питання про оголошення йому підозри та обрання міри запобіжного заходу.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: