Харківський патрульний відібрав у чоловіка авто, продав на запчастини та втік до РФ

Харківський патрульний відібрав у чоловіка авто, продав на запчастини та втік до РФ
Денис Кучеренко в Україні перебуває у розшуку 

Колишній поліцейський з Харкова отримав російський паспорт

Харківський екс-патрульний Денис Кучеренко, який в Україні перебуває під слідством, отримав російське громадянство.

Відповідне фото він опублікував у Instagram. 

«Дякую всім, хто в тяжку хвилину мені допоміг. Дякую всім, хто як-небудь причетний до отримання цього паспорта. Дякую МВС РФ, дякую ФСБ РФ, дякую всім службам та спецслужбам, дякую Путіну. Дякую, Росії. Дякую за нове життя, за життя з чистого аркуша, за нові можливості з великою та рідною країною. Пишаюся тим, що я — росіянин», - написав він.

48374798_2244912725733461_8259494466969141248_n

Як повідомляє «Громадське», хлопець прослужив у патрульній поліції Харківщини прослужив 9 місяців. Його звільнили у квітні, розповіла речниця харківських патрульних Карина Курбанова.

За словами прес-секретарки прокурора Харківської області Віти Дубовик, Кучеренко перебуває під слідством. Йому інкримінують перевищення службових повноважень.

У листопаді 2017 року Кучеренко разом зі своїм колегою відібрали у харків’янина Hyundai. Власнику вони сказали, що автівка перебуває у розшуку. Згодом якщо їм заплатять тисячу доларів, то повернуть легковик.

Від власника автомобіля обвинувачені отримали аванс - трохи більше як шість тисяч гривень. Втім, автівку не повернули, а розібрали та продали запчастини. Під варту колишніх патрульних не брали.

12 листопада цього року справу передали до суду, наразі слухання тривають. На останньому засіданні був допитаний один із очевидців у цій справі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: