Крисін не з’явився в суд на розгляд апеляції

Крисін не з’явився в суд на розгляд апеляції
Юрій Крисін не зміг прийти в суд

Суд перенесли на 19 березня

Розгляд апеляційної скарги прокурора про рішення Шевченківського суду щодо Юрія Крисіна у справі про вбивство журналіста В'ячеслава Веремія перенесли на 19 березня.

Ані Юрій Крисін, ані його захист на суд не з’явилися. Перед судовим засіданням передали телеграму про перенесення розгляду справи у зв’язку з хворобою, повідомляє  кореспондентка Громадського.

Прокурор у справі оголосив клопотання і просив суд при розгляді справи звернути увагу, що неявка на суд — це мотив щодо ухилення.

«Перше-це те, що не було надано доказів про хворобу. Друге-неявка на суд можлива тільки через серйозну хворобу, а не через обстеження, яке проходить Крисін. Тому, я прошу суд звернути увагу на ці докази при розгляді апеляції», — сказав прокурор справи Олексій Донський.

Напередодні Крисіна виявили в лікарні. Як стверджують активісти, він перебував у дитячому відділені.

Шевченківський районний суд Києва 22 грудня 2017 року визнав винним у хуліганстві фігуранта справи щодо нападу на Веремія Юрія Крисіна – йому призначили покарання у вигляді чотирьох років позбавлення волі з випробувальним терміном два роки.

Журналіста газети «Вєсті» вбили в Києві вночі 19 лютого 2014 року. Як повідомив сайт видання, Веремій разом із колегою на автомобілі повертався після роботи на Майдані, де виконував редакційне завдання. На розі вулиць Володимирської і Великої Житомирської в Києві на таксі, в якому вони їхали, напали невідомі особи з бейсбольними битками і зброєю, в касках, камуфляжі і чорних масках. Журналіст помер у лікарні швидкої допомоги від вогнепального поранення в живіт.

Читайте також статтю: «Шкаф» та його скелети. Справа Крисіна як вирок українському правосуддю

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: