Львівська поліція затримала серійного злодія

Львівська поліція затримала серійного злодія
Ілюстраційне фото

Чоловіка арештували після його спроби вкрасти жіночу сумку

У Львові був затриманий чоловік, причетний як мінімум до п’яти злочинів. Зловмисника арештували після того, як він намагався вкрасти сумку у жінки. Про це повідомляє поліція Львівської області.

«Студентка повідомила, що під час перебування в одному із кафе за її столик підсів незнайомець. За якийсь час потерпіла відлучилась на кілька хвилин, а коли повернулась назад, то чоловіка вже не було. Разом із ним зникла і її сумочка, в якій знаходились особисті документи, мобільний телефон, банківські картки та грошові кошти. Загальна сума заподіяних збитків склала 21 517 гривень», - йдеться у повідомленні.

Як з’ясували поліцейські, до вчинення злочину причетний 34-річний місцевий мешканець. За фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.190 Кримінального кодексу України (шахрайство). Статтею передбачене покарання включно до трьох років обмеження волі. Правоохоронці встановили, що зловмисник причетний ще до кількох кримінальних правопорушень. Загалом зараз триває розслідування по шести епізодах.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: