На Харківщині чоловік зарубав сокирою людину, яка проникла до його гаражу

На Харківщині чоловік зарубав сокирою людину, яка проникла до його гаражу

Загиблим виявився безробітний 45-річний житель селища Пересічне

З місця пригоди поліцейські вилучили речові докази

Працівники Дергачівського відділу поліції на Харківщині затримали за скоєння убивства 25-річного жителя селища Вільшани. Про це інформує поліція області.

До поліції надійшло повідомлення про виявлення у гаражному приміщенні закривавленого тіла чоловіка.

В ході проведення оперативно-розшукових дій поліцейські з’ясували, що 25-річний власник домоволодіння ввечері на своєму подвір’ї побачив невідому особу, яка проникла до його гаражу. Господар вирішив про всяк випадок взяти сокиру та розібратися із незнайомцем. Опинившись у темному приміщенні він розгледів силует людини. Коли той почав до нього наближатися, чоловік наніс йому кілька ударів сокирою. Від отриманих травм потерпілий відразу помер. Лише після скоєного молодик роздивився його та впізнав. Загиблим виявився безробітний 45-річний житель селища Пересічне.

З місця пригоди поліцейські вилучили речові докази.

Слідчим відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 15 років ув’язнення. Чоловіку повідомлено про підозру у скоєнні тяжкого злочину. Зараз він затриманий в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідство триває.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: