Посадовець, який мав слідкувати за безпекою на транспорті, попався на хабарі

Посадовець, який мав слідкувати за безпекою на транспорті, попався на хабарі
Хабар
Фото поліції

Правоохоронці Київщини на «гарячому» викрили чергового хабарника-посадовця Укртрансбезпеки

Працівники слідчого управлінням поліції Київщини за процесуальним керівництвом прокуратури області та спільно зі співробітниками Управління захисту економіки затримали 30-річного посадовця Укртрансбезпеки, що вимагав хабаря. Про це інформує Головне управління Національної поліції в Київській області.

За його даними, затримання відбулося у момент передачі грошей - 15 тисячі гривень. Хабарник вимагав та отримав неправомірну вигоду на загальну суму 16,5 тисяч гривень за надання семи дозволів на міжнародні транспортні перевезення вантажу вантажними автомобілями за короткий термін.

Правопорушника затримано у порядку ст. 208 КПК України у момент передачі другої частини грошей. Тривають обшуки за місцем його роботи та проживання.

Наразі посадовцю оголошено підозру за отримання неправомірної вигоди. Також вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу – тримання під вартою.

Триває досудове розслідування у рамках кримінального провадження, відкритого за ч. 3 ст. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: