Сімейна розбірка на Пасху: Теща ледь не застрелила Олександра Шовковського

Сімейна розбірка на Пасху: Теща ледь не застрелила Олександра Шовковського

Теща обстріляла з пістолета екс-голкіпера «Динамо» Олександра Шовковського

Олександр Шовковський розповів про моторошний інцидент, який стався із ним на Пасху

Колишній голкіпер київського «Динамо» Олександр Шовковський заявив про напад, що стався на нього зі сторони його тещі Любові Альонової. Свою заяву він підкріпив фото та відео.

Як розповів колишній динамівець, 8 квітня він мав намір зустрітися із власною дочкою.

«Приїхавши у встановлений судом і підписаний Ольгою Альонової Леонідівною час і місце, для того щоб забрати дочку, в неділю, ні матері, ні дочки в будинку не виявилося. Зате виявилася Альонова Любов Павлівна, мати Альонової Ольги Леонідівни, яка неодноразово була викрита в пристрасті до алкоголю і на яку є неодноразові заяви в міліцію про те, що вона вживає ним у великих кількостях, яка дозволяє собі ображати і навіть піднімала руку на мою дочку, яка є їй онукою», - написав у Facebook Шовковський.

Обережно, у відео є нецензурна лексика

Колишній футболіст заявив, що теща почала жбурляти у нього камінням, а потім зробила у його напрямку три постріли з пістолета.

«Вона здійснила три постріли, цілячись в мене. На постріли вибігли люди з сусідніх будинків і запропонували надати допомогу», - повідомив Шовковський.

Екс-голкіпер «Динамо» попросив у людей дати йому пораду щодо своїх подальших дій.

«Прошу ради, як діяти в такому випадку, викликати поліцію і заарештовувати того, хто стріляв, починати шукати доньку, тому що я переживаю, що в будинку з моєю дитиною перебуває агресивно налаштована неадекватна жінка зі зброєю, а зв'язку з дитиною у мене немає», - додав він.

Нагадаємо, на Волині шестирічна дівчинка з необережності вистрілила з пневматичної гвинтівки в голову своїй малолітній сестрі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: