Суд зобов'язав Савченко та Рубана ознайомитися з матеріалами справи до 20 січня

Суд зобов'язав Савченко та Рубана ознайомитися з матеріалами справи до 20 січня
Володимир Рубан та Надія Савченко у суді

Правоохоронці заявили, що захист Савченко затягує ознайомлення з матеріалами справи

Шевченківський районний суд Києва зобов'язав нардепа Надію Савченко і главу «Офіцерського корпусу» Володимира Рубана ознайомитися з матеріалами справи до 20 січня 2019 року.

Про це заявив слідчий суддя Олександр Кіпчарський, повідомляють «Українські новини».

Під час засідання 20 грудня, було частково задоволено клопотання СБУ та Головної військової прокуратури про встановлення терміну ознайомлення з матеріалами кримінального провадження для підсудних.

Правоохоронці заявили, що захист Савченко затягує ознайомлення з матеріалами справи, які були надані їм ще 30 липня.

Слідство просило зобов'язати захист та підозрюваних завершити ознайомлення за сім днів. Суд вирішив надати Савченко і Рубану термін до 19 січня 2019 року включно.

Раніше прокуратура подала до Шевченківського районного суду Києва клопотання про встановлення захисту Надії Савченко та Володимира Рубана строку ознайомлення з матеріалами досудового розслідування.

Генеральний прокурор України Юрій Луценко 2 серпня заявив, що під час слідства у справі народного депутата Надії Савченко і керівника Центру звільнення полонених «Офіцерський корпус» Володимира Рубана, яке вже завершено, зібрано всі необхідні докази, які підтверджують версію про підготовку масштабного теракту в центрі Києва.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: