У Дніпрі опізнали дівчину, чиє тіло знайшли у валізі на смітнику

У Дніпрі опізнали дівчину, чиє тіло знайшли у валізі на смітнику
Новий рік дівчина відзначала в Києві

На момент смерті дівчині було 19 років

Не минуло й півдня з тих пір, як поліція Дніпра кинула клич про допомогу впізнати дівчину, яку знайшли у валізі на Перемозі, як в соціальних мережах з'явилася перша інформація. Через деякий час її підтвердили родичі померлої - її звуть Дарія Білоус і на момент смерті їй було 19 років.

Сама дівчина родом з Харківської області, в Дніпро приїхала тоді, коли вступила до коледжу на 12-му кварталі. Про це Інформатору розповіла її родичка. Жила там же, в гуртожитку, і з моменту приїзду в місто перебувала під опікою місцевих соціальних служб - її батьків позбавили батьківських прав, коли дівчині було 17 років.

Відомо, що Новий рік дівчина відзначала в Києві, в четвер - 3-го січня - вона в останній раз вийшла на зв'язок, повідомивши, що з нею все добре і вона їде додому. Вже на наступний день її телефон був відключений. З ким вона святкувала, в якій компанії поверталася додому і куди пішла по приїзді - ніхто не знає. Пошуками ймовірних вбивць активно займаються правоохоронці.

Нагадаємо, що за даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 - умисне вбивство. Для того, щоб встановити причину смерті, тіло дівчини направили на судово-медичну експертизу.

4 січня стало відомо, що у Дніпрі на пр. Героїв у сміттєвому баку біля житлового будинку виявили валізу з тілом дівчини.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: