Вандали на Сумщині розбили меморіальну дошку загиблому бійцю АТО

Вандали на Сумщині розбили меморіальну дошку загиблому бійцю АТО
Розбита меморіальна дошка

Меморіальну дошку, де навчався військовий, невідомі зловмисники розбили на дрібні частини

У місті Кролевець Сумської області вандали розбили меморіальну дошку загиблому в зоні проведення антитерористичної операції бійцю 58-ї окремої мотопіхотної бригади Збройних сил України Олександру Терещенку.

Як повідомила керівник відділу комунікації Головного управління Нацполіції в області Ельвіра Біганова, інформацію про надзвичайну подію сьогодні, 5 лютого, внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. За її інформацією, меморіальну дошку, встановлену 22 січня цього року на будівлі міської ЗОШ № 2, де навчався Терещенко, невідомі зловмисники розбили на дрібні частини.

«Оскільки камер відеоспостереження на школі немає, за фактом знищення меморіальної дошки загиблому в АТО військовослужбовцю працівники Кролевецького відділення поліції проводять перевірку. За її результатами вирішуватиметься питання про кваліфікацію події», – зазначила Біганова.

Терещенко у 2014-2015 рр. під час третьої хвилі часткової мобілізації проходив службу в Нацгвардії. 30 січня 2017 року уклав новий контракт на проходження військової служби. Останнім часом служив командиром гармати бригадної артилерійської групи 58-ї ОМБр. Загинув у ніч з 13 на 14 грудня 2017 року при виконанні бойового завдання у Новоайдарівському районі Луганської області.

Нагадаємо, у місті Сміла Черкаської області невідомі залили жовтою фарбою хрест Героям Небесної Сотні.

Раніше повідомлялося, що суд арештував луганчанина, який сплюндрував меморіал Героям Небесної Сотні.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: