Помер відомий оперний співак Хворостовський

Помер відомий оперний співак Хворостовський
Оперний співак Дмитро Хворостовський

Хворостовський помер на 56-му році життя після тривалої хвороби

У Лондоні помер відомий оперний співак Дмитро Хворостовський. Про це повідомив РИА Нововсти російський співак Дмитро Маліков.

«У мене інформація від моєї поетеси Лілії Виноградової, яка з ним дуже була близька і яка була там з ним. Вона мені написала, що він помер о 3:36 ранку за лондонським часом», - сказав Маліков.

Хворостовський помер на 56-му році життя після тривалої хвороби. В кінці червня 2015 року співак, який вже багато років живе в Лондоні, оголосив, що страждає від пухлини мозку.

Світове визнання Хворостовському принесла перемога в 1989 році на телевізійному конкурсі ВВС «Співак світу» в місті Кардіффі (Великобританія), де він був удостоєний титулу «Кращий голос» і отримав головний приз.

Після оперного дебюту на заході в Nice Opera в Ніцці (Франція) в опері Петра Чайковського «Пікова Дама» Дмитра стали запрошувати виступати в кращих світових оперних театрах і брати участь в визнаних фестивалях. Йому випало співати на сцені Королівського театру в Ковент-Гардені (Лондон, Великобританія), Метрополітен-опери в Нью-Йорку (США), Лірик-опери Чикаго (США), Паризької опери (Франція), «Ла Скала» (Мілан, Італія) .

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: