Стало відомо, хто увійшов до складу журі нацвідбору на «Євробачення-2019»

Стало відомо, хто увійшов до складу журі нацвідбору на «Євробачення-2019»

У журі залишаться Андрій Данилко, Джамала та Євген Філатов

Керівник національного відбору на «Євробачення» не бачить необхідності міняти склад журі

Склад журі національного відбору на «Євробачення-2019» залишиться таким, як і рік тому.

Про це повідомляє «Суспільне»

«До складу журі ввійшли переможниця «Євробачення-2016» Джамала, артист, композитор, член журі шоу «Х-фактор» Андрій Данилко (його сценічний образ Вєрка Сєрдючка - учасниця «Євробачення-2007») та композитор, засновник українського гурту The Maneken, саунд-продюсер гуртів ONUKA і The Elephants Євген Філатов», - йдеться у повідомленні.

Як зазначає керівник національного відбору на «Євробачення» (телеканал СТБ) Наталя Франчук, вони задоволені таким складом журі та поки не бачать необхідності його міняти.

«Кожен з наших суддів професіонал, кожен сильний у своєму напрямку. Вони відмінно доповнюють один одного. Їхні оцінки і різниця поглядів на кращу пісню створюють поле для палких дискусій. Хто знає, можливо цього року на нас чекає щось нове і наші члени журі виявлять одностайність у виборі переможця», - припускає вона.

Як повідомляється, 9 і 16 лютого пройдуть перший і другий півфінали нацвідбору, 23 лютого - фінал, на якому шляхом голосування журі та голосуванням глядачів визначать представника від України на міжнародний пісенний конкурс Євробачення-2019.

Відомо, що музичним продюсером залишається Руслан Квінта. Ведучий прямих ефірів - Сергій Притула. Виробництвом нацвідбору займається Творче об'єднання Наталії Франчук (телеканал СТБ). Суддівський склад буде оголошено найближчим часом.

Нагадаємо, 64-й конкурс «Євробачення» відбудеться 14, 16 і 18 травня в м.Тель-Авів (Ізраїль).

У Міжнародному пісенному конкурсу «Євробачення-2019» візьмуть участь 42 країни.

Офіційний слоган «Євробачення-2019» - «Наважся мріяти».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: