У Дніпрі жінка з Covid-19 народила здорового хлопчика

У Дніпрі жінка з Covid-19 народила здорового хлопчика
Дитина народилася у Дніпропетровській обласній клінічній лікарні ім. Мечникова

Жінку доставили в лікарню з позитивним ПЛР-тестом коронавірусної інфекції

У Дніпропетровській обласній клінічній лікарні ім. Мечникова інфікована коронавірусом жінка народила здорову дитину.

Про це 29 квітня на своїй сторінці в Facebook написав головний лікар Дніпропетровської обласної клінічної лікарні ім. Мечникова Сергій Риженко.

«Дуже радісна новина сьогодні. О другій годині ночі в Мечникова народився хлопчик з рідкісним українським ім'ям Самуїл. Маму до нас доставили з позитивним ПЛР-тестом коронавірусної інфекції. Хлопчик абсолютно здоровий - 3,5 кг, 54 см», - повідомив Риженко.

Він додав, що всі жінки, які найближчим часом планують народжувати з діагностованим Covid-19, можуть не хвилюватися - саме в Мечникова вони «отримають своє довгоочікуване щастя за допомогою професіоналів».

Нагадаємо, 29 квітня у Дніпропетровській області інфіковано 318 осіб. За добу виявлено вісім нових заражень у Дніпрі, Кам'янському, Кривому Розі та Апостолівському районі. Серед нових інфікованих п’ять медиків. Перші дані про коронавірус в області зафіксовано 19 березня.

До відома, в Україні загалом станом на 29 квітня інфіковано 9866 людей. Із них - 672 дитини, 1976 медпрацівників. На даний момент з початку хвороби одужало 1103 осіб, летальних випадків - 250.

    Коментарі — 0

    Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
    Іде завантаження...
    Показати більше коментарів
    Дата публікації новини: