У корейському серіалі 2018 року знайшли пророкування спалаху коронавірусу

У корейському серіалі 2018 року знайшли пророкування спалаху коронавірусу
У корейському серіалі 2018 року «My Secret Terrius» говорять про коронавірус

Про коронавірус розповідають в десятому епізоді першого сезону серіалу «My Secret Terrius»

У корейському серіалі 2018 року «My Secret Terrius», що виходив на платформі Netflix, знайшли точне передбачення спалаху коронавірусу.

Опис вірусу виявився найбільш точним з усього, що було  раніше знайдено в кіно та серіалах, – повідомляє The Independent.

Зокрема, про коронавірус розповідають  в десятому епізоді першого сезону серіалу. Зазначають,  що інкубаційний період  вірусу – від двох днів до двох тижнів. Вірус вражає дихальну систему і що на сьогоднішній день від нього немає ліків або вакцини.

У серіалі вірус порівнюють з SARS, персонажі стверджують, що його поява – змова з метою «біохімічної терористичної атаки», що його штучно модифікували, щоб зробити більш заразним. Інфікування відбувається за п'ять хвилин при контакті із хворим, а смертність сягає 90 відсотків. Борючись з поширенням вірусу, дітей в серіалі вчать правильно мити руки.

Нагадаємо, американський письменник Стівен Кінг сказав, що люди зараз почувають себе, як в одному з його романів, зокрема, йдеться про твір «Протистояння» (англ. The Stand, 1978) – постапокаліптичний роман Стівена Кінга, який розповідає про пандемію, що вбила практично все населення світу, і про протистояння небагатьох вцілілих після її припинення.

Згідно з даним американського інституту імені Джона Хопкінса, в світі станом на ранок 14 квітня вже нараховується 1 920 618 підтверджених випадків захворювання. Понад 582 тисячі з них виявлені в США.

В Україні протягом доби  було виявлено 270 нових випадків коронавірусу,  з них у 64  медичних працівників. Госпіталізовано 69 осіб, з них троє дітей.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: