У Львові на Covid-19 захворіли 100 медиків

У Львові на Covid-19 захворіли 100 медиків
У Львові на Covid-19 захворіли 100 медичних працівників

Більшість хворих медиків працювали у лікарні швидкої допомоги

У Львові з початку епідемії  на Covid-19 захворіли 100 медичних працівників. Про це повідомив мер Львова Андрій Садовий в Telegram.

За словами міського голови Львова, більшість хворих медиків є працівниками лікарні швидкої допомоги.

«Станом на сьогодні у Львові на Covid-19 захворіли 100 медичних працівників. З них 56 - це працівники лікарні швидкої допомоги. Хоча ця лікарня не є опорною для лікування хворих коронавірусом, але через неї щодня проходить велика кількість пацієнтів. Наприклад, навантаження на хірургію зросла втричі», – написав Садовий.

У Львові та на Львівщині станом на ранок 14 травня підтверджено 904 випадки інфікування коронавірусом, з них 22 – летальні (наразі статистика ще не врахувала одного пацієнта, який помер також з діагнозом коронавірусу). За вчорашню добу лабораторні центри у Львові провели 247 ПЛР-тестів, з яких 34 – позитивні (з них – 16 це мешканці Львова).

Станом на 9 ранку 14 травня в Україні зафіксовано 422 нових випадків захворювання на Covid-19. Померли від коронавірусу минулої доби 17 людей, тоді як минулої доби летальних випадкыв було 14. Загалом в Україні з початку епідемії підтвердили 16 847 випадків коронавірусу.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: