В Івано-Франківську експрес-тестування показало коронавірус у 57 осіб

В Івано-Франківську експрес-тестування показало коронавірус у 57 осіб
В Івано-Франківську провели експрес-тестування

В обласній інфекційній лікарні Івано-Франківська перебувають 108 пацієнтів

У Івано-Франківську провели діагностику експрес-тестами 156 громадян, у 57 з них тестування виявило коронавірус.

«Ситуація з коронавірусом в Івано-Франківську погіршується», – повідомив міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків у Facebook

За словами посадовця, у міських стаціонарних відділеннях зростає кількість хворих на пневмонію. Зокрема, за останню добу кількість таких збільшилася на 17 осіб. Всього діагноз пневмонія підтвердили у 154 жителів регіону.

«Проведено 156 експрес-тестів, з них виявлено 57 позитивних результатів . З них – 37 випадків у центральній міській клінічній лікарні і 20 випадків у міській клінічній лікарні №1. 43 з них передано на полімерно-ланцюгову реакцію (ПЛР) у відповідну лабораторію», – зазначив Руслан Марцінків.

Міський голова Івано-Франківська повідомив, що коронавірус офіційно підтвердили у 16 мешканців міста. Загалом, у обласній інфекційній лікарні перебувають 108 пацієнтів, з яких 39 – мешканці Івано-Франківська.

В Україні станом на 10:00 30 березня зафіксовано 480 випадків коронавірусної хвороби COVID-19.За даними МОЗ, з них 11 летальних, шестеро пацієнтів одужало.За добу було зафіксовано 62 нових випадки.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: