У Чернівцях ще одна людина померла від коронавірусу

У Чернівцях ще одна людина померла від коронавірусу

У Чернівцях від коронавірусу померла людина похилого віку

Чоловіку було понад 80 років

У Чернівцях помер пацієнт, в якого була підтверджена коронавірусна інфекція.

Про це повідомив міський голова Чернівців Олексій Каспрук у Фейсбуці.

«Внаслідок зараження коронавірусом в лікарні помер чернівчанин похилого віку. Приношу співчуття рідним та близьким. Звертаюсь до інших. Ще раз... І ще раз... Бережіть батьків, бережіться самі...Те, ще ви почуваєтесь здоровим, це означає, що нічого не означає... Ви не знаєте, що ви принесете батькам з вулиці.. Поховають без вашої присутності, бо напевно в цей час будете в обсервації чи, не дай боже, в лікарні», – написав Олексій Каспрук.

В Чернівецькій ОДА повідомили, що 84-річний чернівчанин з підозрою на COVID-19 потрапив до медичного закладу ввечері 25 березня у важкому стані. Його одразу госпіталізували до реанімаційного відділення. Чоловік перебував на неінвазивній вентиляції легень. "27 березня у хворого підтвердили коронавірус. Допомогу йому надавали відповідно до чинних вимог та протоколів. На жаль, 30 березня хворий помер", – йдеться у повідомленні пресслужби Чернівецької ОДА.

 Нагадаємо, у Чернівецькій області станом на ранок 30 березня офіційно підтверджено 75 випадків коронавірусної інфекції.

В Україні станом на 10:00 30 березня зафіксовано 480 випадків коронавірусної хвороби COVID-19.За даними МОЗ, з них 11 летальних, шестеро пацієнтів одужало.За добу було зафіксовано 62 нових випадки.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: