ВООЗ оприлюднила рекомендації для всіх, хто сидить вдома під час карантину

ВООЗ оприлюднила рекомендації для всіх, хто сидить вдома під час карантину
Медики пропонують робити короткі розминки, танцювати, грати з дітьми, прибиратись в будинку або доглядати за садом протягом дня

Лікарі радять більше рухатися, уникати сидіння на одному місці і правильно харчуватися

Всесвітня організація охорони здоров'я у зв'язку з поширенням коронавірусу оприлюднила рекомендації для людей, які вимушені залишатися вдома. Про це повідомляє прес-служба відомства.

Зазначається, лікарі радять більше рухатися, уникати сидіння на одному місці і правильно харчуватися.

Медики пропонують робити короткі розминки, танцювати, грати з дітьми, прибиратись в будинку або доглядати за садом протягом дня.

«Навіть у невеликих приміщеннях ходіння по периметру або марш на місці можуть допомогти залишатися активними. Не рекомендується проводити багато часу в сидячому положенні - більш того, краще не сидіти більше 30 хвилин поспіль. Також дуже важливо і глибоке розслаблення для уникнення стресу. Так, медитація, глибокі вдихи і видихи допоможуть вам зберігати спокій. Важливо пам'ятати і про необхідність правильно харчуватися і споживати достатню кількості води», - йдеться у повідомленні.

У ВООЗ додали, якщо все ж вирішили вийти на вулицю, щоб прогулятися або зайнятися спортом, переконайтеся, що ви перебуваєте на відстані не менше 1 метра від інших людей.

За даними Worldmeters, станом на ранок 27 березня у світі заражено коронавірусом 533 015 осіб, з них 124 387 одужали і 24 093 померли.

В Україні зафіксовано 218 випадків зараження коронавірусом, з них 5 летальних, 4 людини одужали.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: