Адвокат Януковича заявив, що державний адвокат не має права оскаржувати вирок суду

Адвокат Януковича заявив, що державний адвокат не має права оскаржувати вирок суду
Віктор Янукович вважав, що державний адвокат діяв виключно в інтересах Генеральної прокуратури України

Сердюк наголошує, що Янукович відмовився від послуг Рябовола у серпні 2018 року

Адвокат екс-президента Віктора Януковича Віталій Сердюк заявив, що державний адвокат Юрій Рябовол не мав права подавати апеляцію на вирок Оболонського районного суду у справі про державну зраду. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на заяву Сердюка.

Адвокат наголошує, що Янукович відмовився від послуг захисника Центру вторинної правової допомоги Юрія Рябовола 14 серпня 2018 року, оскільки вважав, що його дії були спрямовані виключно в інтересах Генеральної прокуратури України.

За словами Сердюка, відповідну заяву 15 серпня 2018 було подано адвокатами АТ AVER LEX в Оболонський суд і в Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги в Києві, а 16 серпня перед судовим засіданням вручено особисто Юрію Рябоволу.

«Ми, як уповноважені адвокати, готуємо апеляцію на рішення Оболонського районного суду міста Києва та вона буде подана у встановлені терміни», - сказав Сердюк.

Нагадаємо, сьогодні стало відомо, що державний адвокат екс-президента Віктора Януковича Юрій Рябовол подав апеляцію на вирок Оболонського районного суду у справі про державну зраду.

Зазначимо, в січні 2019 року завершився суд у справі Януковича. Екс-президента визнали винним у держзраді та веденні агресивної війни, а також засудили до 13 років тюрми. Апеляцію на це рішення адвокати мають право подати до 25 лютого.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: