Арбатська стрілка відрізана від суші через негоду

Арбатська стрілка відрізана від суші через негоду

Рятувальники попереджають, що Арбатська стрілка тимчасово затоплена

Рівень води в акваторії Азовського моря біля Арбатської стрілки (Херсонська область) стрімко підвищився, проїзд по шосейній дорогі заблокований. Про це повідомляє прес-служба ДСНС.

«28 лютого вночі та вранці в Генічеську (Херсонської області) підйом рівня моря з досягненням стихійної позначки 658 (затоплення причалів, території рибзаводу, мосту шосейної дороги на Арабатську стрілку)», - йдеться в повідомленні.

В управлінні Нацполіції Херсонській області повідомили, що вже призупинено транспортне сполучення з населеними пунктами, розташованими на Арабатській стрілці.

Відзначається, що в ніч на вівторок в результаті сильного вітру піднявся рівень Азовського моря і нагнав воду на ділянці автодороги Генічеськ - Стрілкове, що проходить по Арабатській стрілці.

«У зв'язку із сильними поривами вітру утворився перелив проїжджої частини автодороги Генічеськ - Стрілкове на ділянці від 3-го до 4-го кілометра», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Україні через погіршення погодних умов знеструмлено 97 населених пунктів в 11 областях країни. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: