Бойовики не допустили місію ОБСЄ в кілька окупованих пунктів на Донбасі

Бойовики не допустили місію ОБСЄ в кілька окупованих пунктів на Донбасі

Українська сторона СЦКК вважає неприпустимим подібні агресивні дії російсько-окупаційних військ

Збройні формування Російської Федерації та їхні найманці на Донбасі, прикриваючи ворожі плани, своєю агресивною поведінкою навмисно перешкоджають роботі СММ ОБСЄ.

Про це йдеться у повідомленні прес-центру штабу ООС у Facebook.

«31 грудня минулого року, у пункті пропуску на кордоні у Вознесенівці, а також на залізничній станції «Червона Могила» в цьому ж населеному пункті, де спостерігачі зафіксували орієнтовно 20 нерухомих залізничних вагонів для перевезення вугілля (побачити, чи були вагони повними/порожніми, не вдалося), неозброєні найманці збройних формувань Російської Федерації наказали патрулю СММ (ОБСЄ — ред.) негайно залишити район та залізничну станцію», — йдеться у повідомленні.

Зазначають, другого січня поточного року на під’їзді до селища Софіївка (колишнє Карло-Марксове), на непідконтрольній владі України території Донецької області, два озброєні найманця збройних формувань РФ зупинили патруль Місії і відмовили в подальшому проїзді, посилаючись на те, що цей район є «військовою територією».

Два інші окупанти словесно ображали співробітників СММ, які перебували в іншому автомобілі.

Раніше повідомлялося, що російсько-окупаційні війська продовжуютьнарощувати важке озброєння на Луганському напрямку та проводять навчання з бойовою стрільбою, готуючись до активних бойових дій на Донбасі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: