Цьогоріч поліція вже задокументувала понад 29 тисяч нетверезих за кермом

Цьогоріч поліція вже задокументувала понад 29 тисяч нетверезих за кермом
Особа, яка керувала автівкою в стані сп’яніння, не матиме права рік водити транспортний  засіб, а також сплатить штраф
Фото з відкритих джерел

Із 17 березня цього року у нашій державі було виявлено 4 690 водіїв, які були за кермом у стані сп'яніння

В Україні за І квартал 2021 року правоохоронці задокументували 29076 водіїв за кермом у стані сп’яніння. Про це у Телеграмі інформує Патрульна поліція.

«Скільки водіїв у стані сп'яніння задокументували поліцейські по всій Україні за І квартал 2021 року? 29 076», – йдеться у повідомленні.

За інформацією патрульних поліцейських, торік за аналогічний проміжок часу було задокументовано 29 622 водіїв у стані сп'яніння за перший квартал 2020 року.

Як уточнюється, після посилення адміністративної відповідальності, з 17 березня цього року, у нашій державі було виявлено 4 690 водіїв, які були за кермом у стані сп'яніння.

У відомстві нагадали, що особа, яка вперше упродовж року керувала транспортним засобом в стані сп’яніння, окрім того, що буде позбавлена такого права судом строком на 1 рік, змушена буде сплатити штраф у розмірі 17 тис. грн.

Нагадаємо українські водії з 6 квітня будуть здавати на посвідчення за новими правилами.Серед змін – нові екзаменаційні білети. Усі зміни будуть також внесені в онлайн-тренажер для перевірки знань Правил дорожнього руху, що розміщений на сайті відомства.

Зазначимо, що 17 березня 2021 року набрав чинності закон, що посилює відповідальність водіїв за порушення правил дорожнього руху. Документ підвищує мінімальний штраф до 510 гривень. Деякі порушення передбачають набагато суворіше покарання. «Главком.Техно» вибрав п’ять порушень, за які доведеться заплатити найбільше.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: