Держприкордонслужба: На західному кордоні ситуація нормалізувалася

Держприкордонслужба: На західному кордоні ситуація нормалізувалася
«Сьогодні вранці на в'їзд в Україну найбільші черги були на пунктах пропуску Яготин, Краковець, Шегині, Рава-Руська та Смільниця», - наголосив Слободян

Однак прикордонники порадили українцям, які збираються в'їжджати або виїжджати, підготуватися до тимчасових незручностей

У Державній прикордонній службі повідомили, що сьогодні ситуація на західному кордоні нормалізувалася. Кількість машин в чергах на виїзд і в'їзд становить близько 100. Про це повідомив помічник голови Держприкордонслужби Олег Слободян.

Все ж у ДПСУ порадили українцям, які збираються в'їжджати або виїжджати, підготуватися до тимчасових незручностей.

«Піковий день завантаженості на контрольно-пропускних пунктах на західному кордоні припав на вчорашній день, станом на ранок 24 грудня навантаження дещо скоротилася», - зазначив Слободян.

За словами представника Держприкордонслужби, також скоротилася кількість автомобілів, що збираються в'їхати в Україну, але все ж їхня кількість досить висока.

«Сьогодні вранці на в'їзд в Україну найбільші черги були на пунктах пропуску Яготин, Краковець, Шегині, Рава-Руська та Смільниця», - наголосив Слободян.

На пунктах пропуску Угринів і Грушів були порівняно невеликі черги.

Раніше повідомлялося, що на західній ділянці кордону на в'їзд в Україну утворилися великі автомобільні затори.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: