«ДНР» вирішила «напасти» на НАТО

«ДНР» вирішила «напасти» на НАТО
Басурін

У «ДНР» збирають «докази» проти військовослужбовців країн НАТО

Один з ватажків «ДНР» Едуард Басурін заявив, що терористична організація, підтримувана російсько-окупаційними військами, збирає «докази» проти військовослужбовців країн НАТО, які мають засвідчити «злочини» останніх.

«В даний час ми ведемо збір обвинувальних фактичних матеріалів для розгляду «слідчими органами» республіки (окупаційного угрупування – ред.) питань порушення «кримінальної справи» зі співучасті натівців у «військових злочинах» і направлення їх до міжнародних судових інстанцій аж до Міжнародного суду в Гаазі», - цитують його російські ЗМІ.

«ДНР» та «ЛНР» неодноразово заявляли про присутність в Донбасі офіцерів НАТО.

Нагадаємо, у першу половину доби 22 квітня режим повного припинення вогню бойовиками російсько-окупаційних військ не дотримувався. Станом на 18:00 зафіксовано 10 обстрілів українських опорних пунктів.

Минулої доби російсько-окупаційні війська здійснили 47 обстрілів позицій наших захисників застосовуючи заборонену Мінськими угодами зброю.

Нагадаємо, через обстріл бойовиками російсько-окупаційних військ позицій сил АТО в районі Піщевика та Павлополя із озброєння танка, на деякий час було призупинено пропуск громадян на КПВВ «Гнутове», що знаходиться у безпосередній близькості.

Днями українські військовослужбовці, які виконують бойові завдання на лінії зіткнення, затримали чергового бойовика російсько-окупаційних військ.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: