Готуються відступати? Окупанти мінують критичну інфраструктуру на Херсонщині

Готуються відступати? Окупанти мінують критичну інфраструктуру на Херсонщині
фото ілюстративне

Вибухівку зокрема закопують поблизу стаціонарних газорегулювальних пунктів та електричних підстанцій

На тимчасово окупованій Херсонщині російські терористи мінують критичну інфраструктуру. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони.

Зазначається, що російські загарбники закопують вибухівку поблизу стаціонарних газорегулювальних пунктів, електричних підстанцій та об’єктів критичної інфраструктури.

«Відповідні дії окупантів свідчать про їхній ймовірний намір знищити елементи критичної інфраструктури, коли доведеться відступати»,  – додають у розвідці.

Нагадаємо, триває 622-га доба повномасштабного вторгнення Росії в Україну. Протягом минулої доби відбулося 78 бойових зіткнень.

Протягом минулої доби авіація Сил оборони завдала шість ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки та один - по зенітно-ракетному комплексу противника. Також силами та засобами протиповітряної оборони знищено ударний БпЛА типу Shahed-136/131 та розвідувальний БпЛА ворога.

Підрозділи ракетних військ уразили три артилерійських засоби, пункт управління, район зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, засіб протиповітряної оборони та ще одну важливу ціль противника.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: