Киянин влаштував стрілянину в селищі на Черкащині (фото)

Киянин влаштував стрілянину в селищі на Черкащині (фото)

Стрілянина сталася біля нічного магазину

Фото: Нацполіція

В результаті стрілянини зазнав поранень місцевий мешканець

В Маньківці Черкаської області біля одного з нічних магазинів сталася стрілянани. На місце виїхала слідчо-оперативна група.

Правоохоронці з’ясували, що між чоловіками виник конфлікт, під час якого один з них витягнув пістолет та здійснив декілька пострілів, поранивши іншого чоловіка в ногу. Після чого стрілок сів в автомобіль іноземного виробництва та зник з місця пригоди. Потерпілим виявися житель Маньківки. Його з вогнепальним пораненням ноги доставлено до лікарні. Про це повідомляє пресслужба поліції Черкаської області.

На пошуки зловмисника було орієнтовано особовий склад поліції Черкащини. Орієнтування з описом підозрюваного та автомобіля, на якому він пересувався, також було надано колегам з сусідніх областей. Автомобіль зловмисника виявили співробітники патрульної поліції Києва. За кермом автівки перебував чоловік, опис якого співпадав з описом, наданим потерпілим.  

Киянина затримано відповідно до статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Надавати будь-які пояснення він відмовився.

За вказаним фактом слідчим відділенням Маньківського відділення поліції зловмиснику оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого частиною 4 статті 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. 

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до семи років.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: