У Дніпрі підліток стріляв з балкона по перехожих і транслював це в прямому ефірі

У Дніпрі підліток стріляв з балкона по перехожих і транслював це в прямому ефірі

Біля під'їзду будинку поліцейські виявили 18 гільз. Молодика затримали

Фото: Інформатор

15-річний підліток відкрив стрілянину з балкона другого поверху і з криками «я – мільйонер» почав погрожувати перехожим «винести мозок»

У середу, 6 травня, у Дніпрі на площі Привокзальній неповнолітній хлопець відкрив стрілянину з вікна своєї квартири по перехожих на вулиці. За словами очевидців, він перебував у стані алкогольного або наркотичного сп'яніння.

Про це пише видання «Інформатор».

За інформацією ЗМІ, 15-річний підліток відкрив стрілянину з балкона другого поверху і з криками «я – мільйонер» почав погрожувати перехожим «винести мозок», при цьому він вів пряму трансляцію в соцмережі. За весь час йому вдалося зробити дев'ять пострілів.

На місце стрілянини прибули патрульні. Підозрюваний не хотів відкривати їм двері, але в під'їзд увійшов брат стрільця й умовив його впустити поліцію. Виявилося, що молодий чоловік перебував у нетверезому стані. Стрілянину він вів з травматичної зброї.

Підлітка вивели на вулицю, там він почав лаятися та погрожувати поліції, намагався вдарити правоохоронця і стверджував, що не понесе відповідальність за свої дії.

За словами його друзів, стрілянину він влаштовує вже не вперше. До того ж своїми «подвигами» підліток ділиться на своїй сторінці в Instagram.

Правоохоронці провели обшук у квартирі та вилучили предмет, схожий на пістолет. Біля під'їзду будинку поліцейські виявили 18 гільз. Затриманого передали слідчо-оперативній групі, яка з'ясує всі обставини події.

До слова, на Київщині п’яний чоловік відкрив стрілянину на подвір’ї будинку.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: