Командувач Об’єднаних сил запевнив Зеленського, що ситуація на Донбасі «контрольована»

Командувач Об’єднаних сил запевнив Зеленського, що ситуація на Донбасі «контрольована»
Президент Володимир Зеленський та командувач Об'єднаних сил Олександр Сирський
Фото: прес-центр операції Об'єднаних сил

На Донеччині сьогодні відбулася військова нарада

Ситуація в районі проведення операції Об'єднаних сил — контрольована. Про це командувач Об'єднаних сил генерал-лейтенант Олександр Сирський доповів президентові України під час наради, що відбулася сьогодні, 27 травня, на Донеччині.

Як повідомили у прес-центрі операції Об'єднаних сил, нарада відбулася за участю начальника Генерального штабу – Головнокомандувача Збройних сил України генерал-лейтенанта Руслана Хомчака та представників силових структур, залучених до участі в операції.

«Це - перша регіональна поїздка Верховного Головнокомандувача Збройних сил України та нещодавно призначеного очільника Генштабу ЗС України», - нагадали у прес-центрі.

Зазначимо, що сьогодні президент України Володимир Зеленський здійснив першу робочу поїздку в Луганську область, де оглянув позиції військових у Станиці Луганській і Щасті.

До слова, заступник глави Адміністрації президента Вадим Пристайко заявив, що Україна та Німеччина готові тісно співпрацювати у питаннях Мінських домовленостей, а також у двосторонніх питаннях.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: