Літній сніг на Закарпатті: рятувальники прийшли на допомогу туристам

Літній сніг на Закарпатті: рятувальники прийшли на допомогу туристам
Сніг на Закарпатті

На Закарпатті рятувальники надали допомогу в супроводі туристам, що потрапили в халепу через випадіння снігу. Про це інформує Державна служба з надзвичайних ситуацій.

О шостій ранку 23 червня до оперативно-рятувальної служби ДСНС надійшло повідомлення про те, що в зв’язку з пониженням температури та випаданням мокрого снігу на високогір’ї група туристів з 35 осіб (з них 27 дітей) потребує супроводу з гори Близниця Рахівського району до села Білин.

Для надання допомоги залучено Рахівське гірське пошуково-рятувального відділення гірської пошуково-рятувальної частини аварійно - рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС у Закарпатській області у складі 7 осіб та 4 од. техніки.

Нагадаємо, в Українських Карпатах випав сніг

Раніше Державна служба з надзвичайних ситуацій оприлюднила попередження про різку зміну погоди у суботу, 23 червня по всій території України.

Зазначимо, в Україні на вихідні очікуються дощі й похолодання. Тепло та сонячно – лише на крайньому Сході країни: у Харківській, Луганській та Донецькій областях. Втім, навіть там надвечір можуть впасти дощі.

Потепліє в Україні вже на початку наступного тижня.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: