«Мруть, як мухи»: Росія вивела бурятів із Сєвєродонецька

«Мруть, як мухи»: Росія вивела бурятів із Сєвєродонецька
Окупанти потужно обстрілюють Лисичанськ з великого калібру, який пробиває бетон
фото з відкритих джерел

Буряти відступили, бо значно слабші за наших захисників

Російська Федерація вивела бурятів із Сєвєродонецька, бо ті не витримують боїв з українськими захисниками. Про це повідомив голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

«Мруть як мухи. Рашисти забрали залишки бурятів з Сєвєродонецька, бо ті не витримують боїв з українськими захисниками. Тривають запеклі бої всередині Сєвєродонецька. Буряти відступили, бо значно слабші за наших захисників», – сказав Гайдай.

Гайдай зазначив, що окупанти потужно обстрілюють Лисичанськ з великого калібру, який пробиває бетон. Містянам вкрай небезпечно перебувати, навіть в укриттях. Боїв всередині та навколо міста немає.

Бої точаться в населених пунктах Гірської та Попаснянської громад. Через спеку рівень води у річці Сіверський Донець впав, а це означає, що росіяни знову спробують кинути переправи.

Голова ОВА додав, що втрати росіян значно перевищують втрати українців.

Нагадаємо, раніше голова Луганської ОВА Сергій Гайдай заявив, що Російська Федерація окупувала 95% Луганської області. Гайдай також повідомив про надзвичайно погане становище на Донбасі, адже Луганщина продовжує стримувати орду, яка знищує наші населені пункти. За його словами обстріли не зупиняються взагалі.

У Генштабі ЗСУ повідомили, що ворог має частковий успіх у напрямках на населені пункти Комишуваха та Роти на Сєвєродонецькому напрямку.

Раніше очільник РДА пояснив, чому рашисти зосередили зусилля на Сєвєродонецьку.


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: